شیوه نام ثبت نام در جشن فارغ التحصیلی ۱۳۹۷

شیوه نامه ثبت نام در جشن فارغ التحصیلی

۱.کلیه دانشجویانی که در فاصله ۱۳۹۶/۰۹/۰۱ تا ۱۳۹۷/۱۱/۰۱ فارغ التحصیل شده اند می توانند در این جشن شرکت کنند.

۲. مهلت ثبت نام صرفاً تا تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۰ می باشد. بدیهی است که در صورت عدم تمدید این تاریخ، دانشگاه در قبال ثبت نام دانشجو بعد از این تاریخ هیچ مسئولیتی نمی پذیرد.

۳. ظرفیت ثبت نامی جشن محدود می باشد و بدیهی است دانشجویانی که زودتر ثبت نام کرده اند در اولویت قرار می گیرند. و در صورت تکمیل ظرفیت، ثبت نام متوقف می شود.

۴. دانشجویان لازم است قبل از هرچیز نسبت به تکمیل فرم های تسویه حساب اقدام نموده باشند و تاریخ فراغت آن ها در سیستم ثبت شده باشد.

۵. هزینه ثبت نام برای هر یک از دانشجویان ۲۰۰۰۰ (بیست هزار) تومان می باشد.(این هزینه ویژه دانشجوی فارغ التحصیل و دو نفر همراه می باشد)

۶. مبلغ واریزی در صورت انصراف دانشجو از شرکت در جشن به هیچ وجه بازگردانده نخواهد شد.

۷. زمان برگزاری جشن: هفته اول اسفندماه

۸. جهت ثبت نام در مراسم لازم است متقاضیان عزیز با انجام مراحل زیر در سامانه جشن فارغ التحصیلی نام نویسی نمایند. بدیهی است که ثبت نام متقاضی تنها در صورت ثبت و تایید هزینه واریزی جشن تکمیل می گردد.

مراحل ثبت نام:

• مراجعه به آدرس edu.safahan.ac.ir
  • ورود به قسمت پرداخت های متفرقه
  • انتخاب گزینه«پرداخت های فارغ التحصیلی» در بخش«موضوع پرداخت»
  • انتخاب گزینه «جشن فارغ التحصیلی» در بخش «آیتم پرداخت»
  • پر کردن فرم ثبت نام و واریز مبلغ تعیین شده
  • ارسال عکس پرسنلی با ذکر نام و نام خانوادگی به آدرس ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید یا آی دی  @mehrdadaban2