نحوه پرداخت مابقی شهریه بصورت چک

تحویل چک شهریه ( چک صیادی ) بصورت مراجعه حضوری می باشد و باید در وجه اندیشه پویای صفاهان با شناسه ملی  ۱۰۲۶۰۲۰۷۶۷۵‌صادر شود. دانشجویان بعد از پرداخت شهریه علی الحساب و تحویل چک می توانند بصورت اینترنتی انتخاب واحد نمایند.

دانشجویانی که نسبت به پرداخت کل شهریه دروس ( ثابت ومتغییر ) بصورت اینترنتی و یکجا (بدون چک) اقدام نمایند، تخفیف ۵ درصدی شهریه متغییر به آنها تعلق خواهد گرفت ، ایندسته از دانشجویان نیاز به مراجعه حضوری به موسسه را ندارند و می توانند بصورت اینترنتی انتخاب واحد نمایند.

نحوه محاسبه شهریه ثابت و متغیر  جهت پراخت:

مبلغ شهریه ثابت در صورت سنواتی نبودن دانشجو  بر اساس نیمسال ها گذشته می باشد و شهریه متغیر دروس در پروفایل شخصی هر دانشجو منوی امور آموزش >> لیست دروس ارائه شده قابل مشاهده می باشد. پرداخت شهریه علی الحساب بصورت اینترنتی می باشد.

۱ -  مقطع ارشد : برای همه رشته ها پرداخت مبلغ ۴۸/۰۰۰/۰۰۰  ریال بصورت علی الحساب و ما بقی طی حداکثر۲  فقره چک به تاریخ ها ۱۴۰۲/۰۷/۲۰  و ۱۴۰۲/۰۹/۲۰

۲ -  مقطع کاردانی وکارشناسی: برای همه رشته ها پرداخت مبلغ ۲۵/۰۰۰/۰۰۰  ریال بصورت علی الحساب و ما بقی طی حداکثر۲  فقره چک به تاریخ ها ۱۴۰۲/۰۷/۲۰  و ۱۴۰۲/۰۹/۲۰

۳- پایان نامه مقطع ارشد : پرداخت مبلغ ۵۰/۰۰۰/۰۰۰  ریال بصورت علی الحساب ما بقی طی حداکثر۲ فقره چک به تاریخ ها ۱۴۰۲/۰۷/۲۰  و ۱۴۰۲/۰۹/۲۰

اطلاعیه امور مالی در خصوص انتخاب واحد نیمسال اول ۱۴۰۳– ۱۴۰۲