"معماری رد زمان است بر فضا"

معماری هنر سازماندهی فضاهاست. اگر بخواهیم جوهره اصلی معماری را تعریف کنیم به طور قطع می توان گفت فضا جوهره اصلی معماری است و کار معماری بیشتر متوجه سازماندهی این جوهره است.

"سید هادی میرمیران"

رشته معماری در واقع حرفه ای است که مرز مشترک بسیاری با سایر رشته ها دارذ و به دلیل ارتباط مـوثر با همه جنبه های زندگی بشریت، در کیفیت زندگی و فرهنگ سازی جامعه تاثیر به سزایی دارد.

ورود به رشته معماری و تحصیل در آن نیازمند درک هندسی و قدر ت تجسم فضایی و خلاقیت قوی می باشد. یک دانشجوی معماری با ورود به دانشکده معماری ابتدا با تقویت مهارت های دست آزاد، مهارت های مربوط به درک هندسی و مطالعه مبانی نظری و تاریخچه علم معماری با اصول اولیه این علم آشنا می شود و پس از درک تجربیات مفید به طراحی و معماری فضاهای مختلف بر اساس این تجربیات می پردازد. در این راستا نرم افزارهای شبیه سازی و ارائه، کمک شایانی به معمار امروز می کند.

موسسه آموزش عالی صفاهان با بهره گیری از اساتید فرهیخته معماری تلاش دارد تا ضمن آموزش های نظری، امکان فراگرقتن مهارت های مرتبط با این هنر را به صورت کارگاه های عملی در طول دوره آموزشی فراهم آورد تا دانشجویان بعد از اتمام تحصیلات آماده حضور در بازار کار به عنوان نیروهای کارآمد کشور باشند.

• دانشکده هنر و معماری صفاهان

دانشکده هنر و معماری از سال ۱۳۹۰ مبادرت به پذیرش دانشجو به شرح زیر نموده است:

- ۱۳۹۰ پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی رشته نقشه کشی معماری؛

- ۱۳۹۲ پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته معماری؛

- ۱۳۹۳ پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته رشته مهندسی معماری و معماری داخلی.

• اساتید گروه

گروه معماری صفاهان از ابتدای راه سعی بر ساختن آینده ای روشن برای فارغ التحصیلان این رشته داشته و دارد. در راستای این هدف در کنار كادر هیأت علمی تمام وقت، مجموعه ای از اساتید مجرب و متخصص که در زمینه معماری تجارب قابل قبولی دارند نیز به صورت مدعو مشغول تدریس می باشند.

• آرشیو

آرشیو کاملی از پایان نامه ها و  پروژه های دانشجویان در مقاطع مختلف موجود و قابل استفاده می باشد

• برنامه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشکده

- برگزاری مسابقات سازه ماکارونی بین دانشگاهی؛