راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی صفاهان، به اطلاع می رساند، ثبت نام پذیرفته شدگان از روز یکشنبه مورخ ۱۹ شهریور  لغایت  ۲۹ شهریور به صورت حضوری در موسسه صورت می پذیرد.

مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد:

۱ - اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و یک سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها.

۲ - شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳.

۳ - مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ سال ۱۴۰۲مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌).

۴ - کارنامه قبولی پرینت گرفته شده از سایت سازمان سنجش.

۵ - اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.

تبصره ۱- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) را ارائه‌ نمایند(فرم معدل).

برای دریافت فایل نمونه فرم مدرک کارشناسی و معدل برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) نمی باشند، اینجا را کلیک کنید

تبصره ۲ -  پذیرفته شدگانی که استخدام آموزش و پرورش هستند  و قادر به ارائه مدرک تحصیلی یا فرم معدل خود نمی باشند می توانند با دریافت نامه از موسسه نسبت به دریافت مدرک تحصیلی از آموزش و پرورش محل خدمت یا دانشگاه فرهنگیان اقدام نمایند.

مراحل ثبت نام:‌

مرحله اول: مراجعه به آموزش جهت احراز هویت و دریافت شماره دانشجویی

مرحله دوم: مراجعه به امور شهریه جهت پرداخت هزینه لازم جهت انتخاب واحد

مرحله سوم: مراجعه به بایگانی اموزش جهت تحویل مدارک

مرحله چهارم: مراجعه به تحصیلات تکمیلی جهت انتخاب واحد – دریافت نامه تاییدیه تحصیلی و بررسی وضعیت دانشجویان مشمول نظام وظیفه

جواب سوالات متدوال:‌

۱ - شروع کلاس ها از سوم مهر ماه می باشد.  زمان کلاس ها مقطع کارشناسی ارشد دو روز در طول هفته و بعداز ظهر ها می باشد.

• زمان برگزاری کلاس های ارشد روانشناسی بالینی راونشناسی عمومی مشاوره خانواده:‌ یک شنبه و دو شنبه بعد از ظهر.
  • زمان برگزاری کلاس های ارشد تمرینات اصلاحی: دوشنبه و سه شنبه بعد از ظهر.
  • زمان برگزارزی کلاس های فیزیولوژی ورزشی: سه شنبه و چهارشنبه بعد از ظهر
  • زمان برگزاری کلاس های ارشد علوم تربیتی - برنامه ریزی درسی، آموزش و پرورش یش دبستانی و برنامه ریزی آموزشی: چهارشنبه  بعدازظهر و پنج شنبه صبح
  • زمان برگزاری کلاس های ارشد حقوق بین الملل: پنج شنبه صبح
  • زمان برگزاری کلاس های ارشد فناوری اطلاعات - تجارت الکترونیک - مهندسی کامپیوتر و بقیه رشته های مهندسیپنج شنبه صبح و بعد اظهر

۲ - تعداد واحد ها مقطع کارشناسی ارشد ۳۲ واحد درسی که در طول ترم ۸ الی ۱۰ واحد به دانشجویان ارائه می شود.

۳ -  شهریه متغیر دانشجویان  بصورت اقساطی (در قالب دریافت چک) در طول ترم قابل پرداخت می باشد.

۴ - وام صندوق رفاه دانشجویی از طریق سامانه امور دانشجویان وزارت علوم قابل دریافت می باشد.

۵ –  اعتبار مدارک: پیرو نامه مورخ ۰۷/ ۰۳/ ۱۳۹۷ وزیر محترم علوم به سازمان امور استخدامی کشور، مدارک تحصیلی کلیة دانش آموختگان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالیِ دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی (اعم از دولتی و غیردولتی، روزانه، شبانه و نوبت دوم، حضوری، نیمه حضوری، غیرحضوری و الکترونیکی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) از حیث ارزش تحصیلی از نظر وزارت [علوم، تحقیقات و فناوری(عتف)] قانونی و دارای اعتبار یکسان است. بر این اساس، دارندگان مدارک مذکور برای استخدام و استقرار در پست های سازمانی ادارات و دوایر دولتی (اعم از مراکز دانشگاهی، صنعتی و ...)، متناسب و منطبق با رشته و مقطع تحصیلی خود، از ظرفیت و قابلیت کافی برخوردارند. ( مشاهده متن و اصل نامه )

۶ – کلیه مدارک تحصیلی  فارغ التحصیلان  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دارای مجوز از وزارت علوم، دارای کد صحت  و قابل پیگیری از سامانه سجاد وزارت علوم می باشد.

۷– قابلیت ترجمه بودن مدارک: کلیه مدارک تحصیلی  فارغ التحصیلان  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دارای مجوز از وزارت علوم، دارای کد صحت و قابلیت ترجمه جهت  ادامه تحصیل یا کار در کشورهای دیگر می باشد.

۸ - میزان شهریه ثابت رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد:

شهریه ثابت رشته علوم انسانی کارشناسی ارشد: ۳۱,۸۷۵,۲۷۵ریال

شهریه ثابت رشته های فنی و مهندسی مقطع کارشناسی ارشد: ۳۵,۳۱۶,۹۷۰ ریال

آدرس و شماره تلفن های موسسه:

اصفهان - سه راه سیمین - ابتدای جانبازان - بن بست ماهر (شماره ۸)

تلفن:  ۳۷۷۷۶۵۶۱ -  ۳۷۷۷۶۵۶۰ - ۳۷۷۷۶۵۵۹ - ۳۷۷۷۶۵۵۸ - ۳۷۷۷۶۵۵۷ - ۳۷۷۷۶۵۵۶ - ۰۳۱

logo new اعتبار و نمونه مدرک پایان تحصیلات موسسه آموزش عالی صفاهان