گروه مشاوره موسسه آموزش عالی صفاهان فعالیت خود را از سال تحصیلی ۹۶ - ۹۵ در مقاطع کارشناسی مشاوره و کارشناسی ارشد خانواده آغاز کرده است. این گروه اکنون با بیش از ۱۰۰ دانشجو و با استفاده از اساتید مجرب به دنبال توسعه کیفی و کمی این گروه می باشد.

رشته مشاوره خانواده یکی از رشته های زیرمجموعه مشاوره می باشد که دغدغه اصلی آن پرداختن به موضوعات خانوادگی، زوجی، فرزند پروری و سایر موضوعات خانواده می باشد. بدیهی است که این موضوعات علاوه بر دانش نظری قوی مستلزم مهارت عملی کاربرد این نظریه ها نیز می باشند. در همین راستا موسسه آموزش عالی صفاهان در سال 1398 مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره صفاهان را به عنوان بستری برای مهارت ورزی دانشجویان و شکوفایی پتانسیل های درمانگری در دانشجویان این رشته تأسیس کرد.

علاوه بر این بستر مهارت ورزی و آموزشی، انجمن علمی گروه مشاوره موسسه آموزش عالی صفاهان نیز به شکل پویا و تخصصی، محیطی علمی و پرشور و هیجان برای همکاری دانشجویان در فعالیت های علمی مشاوره ای فراهمم ساخته است.