اطلاعیه آموزش در خصوص انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۲– ۱۴۰۱

از تاریخ ۹ بهمن، دانشجویان می توانند زمان بندی دقیق انتخاب واحد را در پروفایل خود  (قسمت: امور آموزشی - زمان بندی انتخاب واحد)  مشاهده نمایند.
کلیه مراحل انتخاب واحد کاملاْ بصورت غیر حضوری توسط شخص دانشحو و به صورت اینترنتی انجام می گیرد.

– دانشجویان می توانند از منوی امور آموزشی - گروه های درسی ارائه شده لیست دروس ترم را مشاهده نمایند. مسئولیت عدم انجام به موقع انتخاب واحد به هر دلیل بر عهده دانشجویان می باشد.

- خواهشمند است جهت سهولت در انتخاب واحد از هم اکنون نسبت به پرداخت کلیه بدهی های قبلی خود و همچنین شهریه لازم جهت انتخاب واحد نیمسال جدید اقدام نموده تا در زمان انتخاب واحد با مشکل مواجه نشوید.

تذکر : رعایت حداقل واحد لازم به اخذ جهت احتساب ترم (۱۲ واحد در دوره‌ی کاردانی کارشناسی، ۸ واحد در دوره‌ی کارشناسی ارشد)، بجز برای دانشجویان ترم آخر، الزامی است.

در موارد خاص که به دلایلی نظیر تداخل، پیش‌نیازی و  یا عدم ارائه دروس مورد نظر، دانشجو قادر به اخذ حداقل واحد نباشد، لازم است درخواست احتساب ترم با تأیید مدیر گروه  اقدام شود.

اطلاعیه امور مالی در خصوص انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۲– ۱۴۰۱

تقویم آموزشی نیمسال دوم ۱۴۰۱