گروه علوم تربیتی موسسه آموزش عالی صفاهان فعالیت خود را با مقطع کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی درسی در سال تحصیلی ۱۳۹۴-۱۳۹۵ آغاز کرد. به دنبال استقبال دانشجویان، رشته پیش دبستانی در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در این موسسه راه اندازی گردید. گرایش پیش دبستانی یکی از رشته هایی است که برای اولین بار در اصفهان درموسسه آموزش عالی صفاهان دانشجو می پذیرد. همچنین،  مقطع کارشناسی رشته علوم تربیتی از سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ شروع به فعالیت نمود. یکی از ویژگی های شاخص این رشته در موسسه صفاهان، استفاده از اساتید با تجربه و صاحب نظر از دانشگاه های دولتی  در مرتبه دانشیار و استاد تمام می­باشد. موسسه صفاهان با در اختیار قرار دادن فضا و امکانات لازم جهت به روز رسانی علمی و ارتباط مستمر با آموزش و پرورش سعی کرده است تا دانشجویان این رشته در فضایی ملموس و عینی با محیط شغلی خود آشنا شوند و بتوانند به عنوان فردی مفید در حیطه آموزش و پرورش خدمت رسانی نمایند.