"انسان باید بیندیشد ولی ماشین باید کار کند." این شعار متخصصان کامپیوتر است.

متخصصانی که با پیشرفت و توسعه­­ کامپیوتر توانسته اند مغز و عضلات انسان را از اشتغالات تکراری و پیش پا افتاده نجات بخشند و او را در دفع مشکلات و مسایل یاری دهند تا جایی که در کشورهای صنعتی و پیشرفته، کامپیوتر در زندگی افراد حضوری اجتناب ناپذیر دارد. به همین دلیل رشته­ مهندسی کامپیوتر که به طراحی و ساخت اجزای مختلف و نیز نرم افزارهای مورد نیاز جهت کار با کامپیوتر می پردازد، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

در این راستا فعالیت دانشکده مهندسی کامپیوتر موسسه آموزش عالی صفاهان از سال ۱۳۸۵تاکنون در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد به شرح زیر می باشد:

گرایش مقطع کاردانی :

نرم افزار:

• نرم افزار کامپیوتر سال ورود ۱۳۸۹

گرایش های مقطع کارشناسی ناپیوسته:

• علمی کاربردی نرم افزار سال ورود ۱۳۸۵
  • مهندسی تکنولوژي نرم افزار کامپيوتر سال ورود ۱۳۸۷
  • مهندسی تکنولوژي سخت افزارکامپيوتر سال ورود ۱۳۸۷

گرایش های مقطع کارشناسی پیوسته:

• مهندسي نرم افزار کامپيوتر سال ورود ۱۳۸۹
  • مهندسي فناوري اطلاعات سال ورود ۱۳۹۰
  • مهندسي سخت افزار کامپيوتر سال ورود ۱۳۹۲

گرایش های مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته:

• مهندسي کامپيوتر - نرم افزار سال ورود ۱۳۹۱
  • مهندسي کامپيوتر - هوش مصنوعي و رباتيک سال ورود ۱۳۹۴
  • مهندسي کامپيوتر - شبکه هاي کامپيوتري سال ورود ۱۳۹۶
  • مهندسي فناوري اطلاعات - تجارت الکترونيک سال ورود ۱۳۹۳
  • مهندسي فناوري اطلاعات - شبکه هاي کامپيوتري ۱۳۹۲

در کنار كادر هیأت علمی تمام وقت در گروه كامپیوتر، مجموعه ای از اساتید مجرب نیز به صورت مدعو مشغول تدریس می باشند. از جمله اهداف این گروه، بهبود كیفیت دروس ارائه شده، افزایش نرخ قبولی كارشناسی ارشد و تربیت دانشجویانی توانمند از لحاظ علمی و عملی منطبق بر نیاز بازار كار می باشد. در این راستا، سعی شده است کلیه­ دروس برنامه نویسی گروه به صورت کاملا کارگاهی و با بکارگیری اساتید مجربی که ارتباط تنگاتنگی با بازار کار کامپیوتر دارند تشکیل گردد.