تمدید مهلت ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی پیوسته ( ورودی مهر ۱۴۰۲ )

به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام در رشته‌های پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و دوره‌های کاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی مهر ماه سال ۱۴۰۲می‌رساند، درخصوص دریافت کد ۱۹ رقمی سابقه تحصیلی از پنجره واحد خدمات الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir لازم است به موارد ذیل توجه نمایید:

۱-    در صورتی که قبلاً کد ۱۹ رقمی سابقه تحصیلی را دریافت کرده‌اید، می‌توانید با همان کد برای ثبت‌نام در پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری و همچنین در دوره‌های کاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی مهر ماه سال ۱۴۰۲ اقدام کنید.
۲-    چنانچه کد ۱۹ رقمی سابقه تحصیلی را در اختیار ندارید، با توجه به به‌روزرسانی سامانهٔ وزارت آموزش و پرورش، می‌توانید از روز یکشنبه به تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۰۵به سامانهٔ مربوط به آدرس my.medu.ir مراجعه و پس از دریافت کد سابقه تحصیلی نسبت به انجام مراحل ثبت‌نام خود اقدام نمایید.

لازم به توضیح است به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که به دلیل عدم دریافت کد ۱۹رقمی موفق به ثبت‌نام در پذیرش این دوره‌ها نشده‌اند، زمان ثبت‌نام در پذیرش این دوره‌ها تا روز پنجشنبه به تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۰۹تمدید می‌شود و متقاضیان می‌توانند تا تاریخ اعلام شده به درگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و برای ثبت‌نام اقدام نمایند

نحوه ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی پیوسته ( ورودی مهر ۱۴۰۲ )  - کلیک کنید

رشته های قابل پذیرش در موسسه آموزش عالی صفاهان (بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی):‌

⏪مهندسی برق  (کد رشته محل ۱۱۵۵۶)