پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته - مرحله تکمیل ظرفیت ورودی بهمن ۱۴۰۲

به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب‌رشته براي شركت در این مرحله مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب‌رشته به صورت اينترنتي از روز سه‌‌شنبه به تاريخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۳ آغاز و تا روز يکشنبه به تاريخ ۰۸ / ۱۱ / ۱۴۰۲ می باشد.

رشته های قابل پذیرش در موسسه آموزش عالی صفاهان کارشناسی پیوسته (بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی):‌

⏪مهندسی برق  (کد رشته محل ۱۱۵۵۶)

⏪مهندسی کامپیوتر (کد رشته محل ۱۱۵۵۷)

⏪ حقوق  (کد رشته محل ۱۱۵۵۹)

⏪روانشناسی(کد رشته محل ۱۱۵۶۰)

⏪ علوم تربیتی  (کد رشته محل ۱۱۵۶۱)

⏪مشاوره (کد رشته محل ۱۱۵۶۲)

لینک ثبت نام : https://register1.sanjesh.org/RegSarNoExamTakmilUP140210

متقاضيان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي در روزهاي فوق به درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته  به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش با سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال۱۴۰۲

تذکر۱:‌ دفترچه راهنمای ثبت نام  و انتخاب رشته حتماْ مطالعه شود و در فرم ثبت نام اینترنتی، در درج معدل کتبی دیپلم و تاریخ فارغ التحصیلی دقت نمائید.

تذکر۲:‌ ثبت نام از طریق سایت سازمان سنجش صورت می پذیرد و تمدید مهلت ثبت نام از طرف سازمان سنجش می باشد.

*شروع کلاس ها بعد از  اعلام نتایج از طرف سازمان سنجش برای نیمسال دوم ( بهمن ماه ۱۴۰۲ ) می باشد. *