در اجرای برنامه های کلان کشور و بمنظور تربیت نیروی انسانی متخصص در رشته های مختلف حقوق و جهت داد گستری بیشتر در جامعه، موسسه آموزش عالی صفاهان با مجوز و نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به تأسیس گروه حقوق نمود. گروه حقوق یکی از جدیدترین گروه های موسسه است که ابتدا با راه اندازی رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی کار خود را آغاز و سپس برای اولین بار در مهر ماه سال ۱۳۹۶ اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی حقوق نمود و از مهر ماه 1400 نیز در مقطع کارشناسی ارشد، رشته حقوق بین الملل را راه اندازی نمود. هم اکنون قریب 250 دانشجو در این رشته به تحصیل اشتغال دارند و گروه با استفاده از مجرب ترین اساتید در مرتبه های استادیاری و دانشیاری توانسته رضایت قاطبه دانشجویان خود را بدست آورد.

این گروه  در حال حاضر در مقطع کارشناسی رشته حقوق و در مقطع کارشناسی ارشد در رشته حقوق بین الملل دانشجو پذیرش می نماید و در آینده نزدیک نیز در شاخه های مختلف حقوق مقطع کارشناسی ارشد دانشجو خواهد داشت. با توجه به اعتقاد راسخ موسسین به گسترش آموزش و پژوهش کشور از طریق راه اندازی رشته های جدید و مورد نیاز کشور و بین رشته ای و با داشتن امکانات بسیار خوب خود در رشته هایی همچون فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیک و مخابرات، راه اندازی «حقوق فضای مجازی» در مقاطع تحصیلات تکمیلی از اولویت های آن بوده که کار آماده سازی سرفصل های آن مدتهاست جریان داشته که به زودی برای اوّلین بار در کشور و بصورت ابتکاری در موسسه صفاهان راه اندازی خواهد شد.

در مدت کوتاهی که از راه اندازی این رشته می گذرد و بمنظور آموزش عملی حقوق، اقدام به تاسیس «کلینیک حقوق صفاهان» به عنوان اولین کلینیک تخصصی حقوق در استان اصفهان نموده است و با برگزاری کارگاه ها و دوره های مختلف گام های نوینی در آموزش کاربردی حقوق به دانشجویان خود برداشته است. همچنین گروه توانسته ارتباط نزدیکی با نهادهای حقوقی شهر و استان از جمله دادگستری استان اصفهان و کانون وکلای دادگستری استان اصفهان برقرار کرده و از قضات با تجربه و وکلای کارکشته استان در تدریس واحدهای تخصصی و ارائه سخنرانی در نشست های علمی خود در موسسه استفاده نماید.

وجود اساتید برجسته حقوق، دسترسی موسسه به حوزه و دانشگاه اصفهان و همچنین مکان استقرار گروه حقوق در مرکز شهر اصفهان انگیزه ای قوی برای انتخاب دانشجویان تیزهوش حقوق جهت انتخاب این گروه بعنوان محل تحصیل خود می باشد.

موسسه آموزش عالی صفاهان بعنوان یکی از قدیمی ترین موسسات آموزش عالی کشور در شهر و استان اصفهان و با داشتن امکانات فیزیکی، آموزشی و نیروی انسانی با تجربه، خوش نام و خوش برخورد خود تضمین می نماید که فارغ التحصیلان رشته حقوق خود را با سطح بالایی از دانش آماده ورود به بازار کار نماید که قبولی دانشجویان و فارغ التحصیلان این گروه در آزمون های کارشناسی ارشد و وکالت گواه این مدعاست.