معرفی موسسه

گرایش روز افزون جوانان برومند ایران زمین به سوی تحصیلات عالی و مسیری که در این جهت برای فعالیت‌های مؤثر بخش خصوصی گشوده شد، در سال ۸۵ جمعی از استادان دانشگاه اصفهان را بر آن داشت تا با همفکری اقدام به تشکیل مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی، غیر دولتی صفاهان نمایند. اکنون و پس از گذشت سال ها فعالیت مستمر علمی و آموزشی، با توسعه فیزیکی و امکانات آموزشی این مؤسسه با بهره‌مندی از همکاری حدود بیش از ۲۰۰ نفر از بهترین استادان با کیفیت و با تجربه و راه اندازی  رشته های آموزشی مختلف مرتبط با تخصص اعضای هیأت مؤسس در زمینه های فنی- مهندسی و علوم انسانی و پذیرش قریب به ۲۵۰۰ دانشجو جهش قابل قبولی را در فعالیت‌های خود داشته است.

پاره‌ای از امتیازات مؤسسه آموزش عالی صفاهان

۱- برخورداری از اساتید بسیار مجرب که اکثراً عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان  دارای مرتبه علمی استادیار، دانشیار، استاد و یا دانشجوی دکتری می‌باشند. استادانی که جهت تدریس انتخاب می‌شوند حتی در مقطع کاردانی از استادان مجرب و حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد می‌باشند.

۲- به کارگیری اعضاء هیأت علمی تمام وقت و نیمه وقت با ساعات حضور و پاسخگویی مشخص (علاوه بر تدریس) در مؤسسه جهت راهنمایی دانشجویان. فعالیت آموزشی بیش از ۲۰۰ نفر از مدرسین به صورت حق‌التدریس. همچنین بهره گیری از اساتید با تجربه و آشنا به دانش روز جهت تدریس دروس اندیشه اسلامی مطابق با دستورالعمل معاونت اساتید گروه معارف.

۳- برخورداری از هیأت مؤسس که همگی دارای مدارک دکتری تخصصی(Ph.D) از دانشگاه های معتبر داخل و خارج از کشور می باشند.

۴- بهره گیری از مدیران گروه ها و کارشناسان صمیمی در گروه‌های مختلف آموزشی مؤسسه که علاوه بر یاری دادن دانشجویان در امر تحصیل، اقدام به برگزاری فعالیت‌های فوق برنامه از قبیل سمینارهای آموزشی می‌نمایند.

۵- جهت ارائه دروس و درک و تفهیم با کیفیت بالاتر و فراهم آوردن کاربرد شیوه‌های نوین آموزشی و استفاده از تکنولوژی مطلوب‌تر آموزشی، مؤسسه اقدام به تجهیز کلاس‌ها به دستگاه ویدئوپروژکتور (جهت ارائه پروژه‌ها و تکالیف دانشجویان در کلاس)، تخته وایت برد و تخته گچی و بعضاً اسپیکر نموده است.

۶- برخورداری از آزمایشگاه‌های مجهز برای پوشش دادن دروس عملی که عمدتاً در ساختمان های شماره پنج وشش متمرکز شده اند.

۷- مجهز به آتلیه طراحی و نقشه‌کشی برای دانشجویان رشته‌های معماری .

۸- روند کاملاً اینترنتی ثبت‌نام، حذف و اضافه، اعلام نمره دروس، اخذ کارنامه و… از سال ۸۶ تاکنون دانشجویان مؤسسه کلیه مراحل امور آموزشی نظیر ثبت‌نام، انتخاب واحد و حذف و اضافه، مشاهده نمرات و کارنامه تحصیلی و محاسبه شهریه و کارت حساب خود را از فایل اینترنتی خود ملاحظه می نمایند. همچنین نمرات پایان ترم نیز توسط استادان از طریق همین سامانه وارد شده و هر دانشجو بدون حضور در مؤسسه قادر به مشاهده نمره، اعتراض به نمره و سایر موارد می‌باشد.

۹- برخورداری از خط اینترنت و فراهم نمودن امکان استفاده از اینترنت مؤسسه برای کلیه اساتید و کارمندان  به صورت Wireless با پهنای باند مجزا و اختصاصی به صورت رایگان

۱۰-٫ زیر ساخت (Infrastructure) شبکه مؤسسه، گیگابیت اترنت می‌باشد که موجب سرعت بالای تبادل اطلاعات در سطح مؤسسه و ارتقاع سطح کیفی خدمات می‌گردد.

۱۱- تجهیز کارگاه‌ها و سایت اینترنتی مؤسسه به کامپیوترهای مطابق با فن‌آوری روز(بیش از ۱۵۰ دستگاه) و استفاده از سیستم‌های Net Box جهت استفاده بهینه انرژی الکتریکی

۱۲- در اختیار قرار دادن امکانات کامل فنی نظیر کامپیوترهای به روز و دستگاه فکس و چاپگرهای رنگی و غیر رنگی و امکانات رفاهی به پرسنل مؤسسه جهت انجام هرچه بهتر خدمات به دانشجویان و اساتید.

۱۳- برخورداری از وب سایت فعال و به روز رسانی مداوم آن جهت اطلاع رسانی به موقع به دانشجویان و اساتید و بازدیدکنندگان محترم

۱۴- برخورداری از سامانه پیامک جهت تماس با دانشجویان و اساتید و اطلاع رسانی به ایشان

۱۵- راه‌اندازی گروه ACM (برنامه‌نویسی و الگوریتم) برای شرکت در مسابقات ملی و آسیایی و تقویت بنیه علمی دانشجویان

۱۶- راه ‌اندازی گروه روباتیک برای شرکت در مسابقات ملی و تقویت بنیه علمی دانشجویان، مؤسسه با توجه به علاقمندی دانشجویان و هدف آموزش عملی اقدام به برگزاری کلاس‌های رباتیک نموده که از استقبال مطلوب دانشجویان برخوردار گردید.

۱۷- تشکیل انجمن های علمی و برگزاری کلاس‌های متعدد جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان و افزایش فعالیت‌های دانشجویان و کمک به دانشجویان جهت ثبت اختراعات

۱۸- شورای گروه فنی و مهندسی مؤسسه با توجه به نیاز دانشجویان اقدام به برگزاری دروسی نموده که مورد نیاز دانشجویان رشته‌های مختلف بوده و علاوه بر کمک به دروس تخصصی آن‌ها، دانشجویان را در آزمون‌های کارشناسی ارشد یاری می‌نماید.

۱۹- دارا بودن روند دفاع از پروژه پایانی برای مقطع کارشناسی مانند مقطع کارشناسی ارشد(بصورت پایان نامه، استاد راهنما و استاد داور) دانشجویان مقطع کارشناسی مؤسسه مانند دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد پروژه پایانی خود را با حضور استاد راهنما و استاد داور به قضاوت گذاشته و نمره خود را کسب می‌نمایند. این موضوع باعث ارتقای کیفیت پروژ‌ه‌های پایانی در مؤسسه شده و اثر بسیار مطلوبی را در ارائه پروژه‌ها و همچنین یادگیری دروس گذاشته است.

۲۰- برخورداری از کتابخانه تخصصی مجهز به کتاب‌ها، سی دی‌ها، برنامه‌ها و فیلم‌های کمک آموزشی، مجلات و نشریات آموزشی و نیز برخورداری از جستجوی اینترنتی با توجه به نیازهای متنوع علمی، فرهنگی دانشجویان، این مؤسسه از ابتدای شروع فعالیت خود کتابخانه‌ای دائر نموده که تأمین کتاب‌های تخصصی و مورد نیاز در زمینه‌های مختلف به بیش از پنج هزار جلد کتاب