مدارک لازم جهت ثبت نام ارشد

۱ . اصل و يا گواهي مدرك دوره كارشناسي، به انضمام تصوير آن، دو نسخه با قيد معدل و تاريخ اخذ مدرك كه در آن بخش و شهرستان محل اخذ مدرك كارشناسي مشخص شده باشد.* یا فرم شماره ۱۵ برای دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی که تا تاریخ ۹۷/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل خواهند شد.

۲ . ريز نمرات مقطع كارشناسي ( و کاردانی در صورتی که فارغ التحصیل کارشناسی ناپیوسته می باشد.)

۳ . اصل شناسنامه و كارت ملي و دو برگ فتوكپي از تمام صفحات آن.

۴ .  ۷ قطعه عكس تمام رخ ۴ *۳ جديد.

۵ . مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران را با توجه به بند مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه2 دفترچه راهنماي شماره ۱ آزمون ورودي كارشناسي ارشد سال ۱۳۹۷ مشخص كند. اصل و كپي مدرك مربوطه (برگه ابطال معافيت تحصيلي كارشناسي يا دفترچه آماده به خدمت يا كارت معافيت يا كارت پايان خدمت)

۶ . كارنامه پرينت گرفته شده از سايت سازمان سنجش.

۷ . فرم هاي تكميل شده ثبت نام.

۸.* فرم معدل دانشجويان سال آخر (فرم شماره ۱۴) و فرم شماره ۱۵ برای دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی که تا تاریخ ۹۷/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل خواهند شد.