وضعیت هوای اصفهان
قابل‌توجه‌اساتیدودانشجویان

ورود به سامانه آموزش

دانشجویان جهت ورود به سامانه آموزش از لینک زیر استفاده نمایند :

edu.safahan.ac.ir

جهت استفاده  از سامانه  آموزشی از  قسمت اداری، لینک ورود به سامانه را انتخاب  و  از شماره دانشجویی به عنوان کد کاربری و  کد ملی به عنوان پسورد استفاده نمائید.

هنگام ورود اطلات اولیه خواسته شده را  تکمیل نمائید.

راهنمای سامانه آموزشی:

منوی مکاتبات اداری شامل  فرم های درخواست، کارتابل نامه ، تغییر رمز عبور می باشد.

در قسمت  فرم های درخواست، دانشجو  می تواند بر حسب شرایط تحصیلی کلیه درخواست ها (گواهی اشتغال به تحصیل، تسویه حساب، مرخصی تحصیلی ، امور فارغ التحصیلی و …. )  را بصورت الکترونیکی  ثبت نمائید.

در قسمت کارتابل نامه، دانشجو می توانند کلیه درخواست ها  را  از منوی ردیابی، ارجاع هاو گردش کار پیگیری نمائید و نیازی به حضور در موسسه نمی باشد.

دانشجو می توانند درخواست های گواهی اشتغال  خود را بعد از تایید نهایی و امضاء الکترونیک، پرینت  گرفته و تحویل سازمان درخواست کننده نمائید.  ( در صورت لزوم می توانند جهت ثبت مهر به بایگانی موسسه مراجعه نماید)

در قسمت تغییر رمز دانشجو می تواند رمز عبور خود را تغییر نماید.

در منوی امور آموزشی دانشجو می توانند بر اساس برنامه زمانبندی نسبت به انجام امور انتخاب واحد و دریافت برنامه درسی اقدام نمائید.

در منوی امور آموزشی دانشجو می تواند ریزنمرات و  کارنامه  های تحصیلی خود را  در فرمت های مختلف دریافت نمائید و همچنین در زمان امتحانات پیگیر درخواست اعتراض به نمره خود باشد.

در منوی امور شهریه، نسبت به پرداخت الکترونیک شهریه و دریافت کارنامه مالی می توانید اقدام نمائید.

نظرات بسته است

گروه های خبری