وضعیت هوای اصفهان
قابل‌توجه‌اساتیدودانشجویان

همایش ها و کنفرانس ها

قابل توجه دانشجویان جهت استفاده از کتابخانه مرکزی دانشگاه اصفهان

دانشجویان محترم لطفا فرم معرفی نامه کتابخانه جهت ارائه به کتابخانه دانشگاه اصفهان را تکمیل نمایند و به همراه یک قطعه عکس و کارت دانشجویی معتبر  به کتابخانه مرکزی دانشگاه اصفهان مراجعه نمایند.

اعلام سیاهه نشریات نامعتبر و جعلی توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری
دومین کنفرانس ملی سنجش و ارزشیابی علم

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی مؤسسه صفاهان می رساند، پیرو توافق این مؤسسه با دانشگاه اصفهان، دانشجویان در طول هر نیمسال بدون معرفی نامه و صرفاً با ارائه کارت دانشجویی به تعداد دفعات غیرمحدود وارد بخش مراجع و پایان نامه در کتابخانه مرکزی دانشگاه اصفهان شده و با پرداخت ۵۰۰۰ تومان، که معادل ۵۰ درصد وجه برای هر ساعت بهره برداری از منابع است، استفاده نمایند. همچنین از تسهیلات ۳۰ صفحه کپی نیز با ۵۰ درصد تخفیف، یعنی هر صفحه ۷۵۰ ریال استفاده نمایند.

آخرین سیاهه نشریات نامعتبر (Black list Journals) و جعلی (Fake & hijacked Journals)

دومین کنفرانس حوادث و آسیب پذیری های امنیت فضای تبادل اطلاعات (آپا۲)

دومین کنفرانس ملی کتابخانه دیجیتالی:مالکیت فکری

بیست و پنجمین کنفرانس مهندسی برق ایران